Team

Drs. dhr. T. Horneman, tandarts en implantoloog

Afgestudeerd in 1999 als tandarts aan de Univeristeit van Gent, België, heb ik een aantal jaren als zelfstandig tandarts in verschillende praktijken gewerkt. Tijdens deze periode en erna heb ik me toegelegd op de implantologie ( vanaf 2002), dento-alveolaire chirurgie (vanaf 2002)  en gedurende twee jaar op de kindertandheelkunde. Sinds 2006 heb ik de huidige praktijk overgenomen. Om de kwaliteit van de zorg nog verder te verbeteren heb ik mij verder gespecialiseerd in de lasertandheelkunde, welke vanaf 2007 in zijn volledige omvang aangeboden wordt aan mijn patiënten. Vanaf 2011 heb ik me toegelegd op esthetiek rond de mond door middel van het aanbieden van injecties met fillers en Injectables. Doordat je als tandarts al veel ervaring met injecties hebt en dit toch integraal deel maakt van de mond was dit de volgende logische stap. Gezien sommige rimpels ook veroorzaakt worden door de dynamiek van het gelaat heb ik mij tevens toegelegd op de behandeling van deze rimpels met Injectables en fillers.  In 2014 gestart met een extra opleiding voor recontsructieve tandheelkunde voor complexere casussen.  Qua orthodontie ( beugels) bied ik dit ook aan in mijn praktijk als tandarts voor orthodontie. Het betreft hier zowel de losse beugel, de vaste beugels en de behandeling met Invisalign®.

BIG-nr: 49050547302

 

Drs. dhr. N. Esshak, tandarts en implantoloog

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Ik ben momenteel werkzaam als zelfstandige tandarts binnen deze praktijk en voer met name algemene tandheelkundige werkzaamheden uit. Naast het opknappen van gebitten met wit vulmateriaal, protheses ( kunstgebit, frames) en kroon- en brugwerk heb ik mij ook verder verdiept in de Implantologie via een extra opleiding en ligt mijn interesse gebied ook in de behandeling van tandvleesproblemen.

BIG-nr: 19913084902

Mevr. E.M. van Keulen,praktijkmanager

Mevr. S. Nazari, tandartsassistente

Onze medewerkers volgen nascholing d.m.v. cursussen in binnen-en buitenland. Wij bezoeken IQual avonden en het nascholingsprogramma’s. Verder maken wij gebruik van vakliteratuur  en investeren wij in de praktijkmiddelen. De praktijk is lid van het NMT en KRT.

 

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.